Selvfølgelig skal jeg til Copenhell i 2019! \m/

23/10-2018: Billet erhvervet! Desværre var der 2 andre her til formiddag, som var hurtigere end mig på tasterne – jeg fik billet nr. 3. Billetten er iøvrigt ikke for fattigrøve; 1600 spir + dummebøde… ialt kr. 1.644,65,-. Og så skal man vanligvis derudover erlægge en formue i æde og drikke + merch.

 

Denne “anmeldelse” er efter egen optælling nr. 100 “anmeldelse”…

 

 

23/6-2019: Dagen efter mit 8. Copenhell! Jeg nåede at fange – helt eller delvist –  disse navne under den solvarme festival (dog faldt der 0,000001 mm “regn” om fredagen – regn SKAL falde på betonen derude… ellers føles det ikke rigtigt!) med tilhørende stjerner (ud af 6 mulige) fra min gavmilde hånd:

DAG 1: Konvent: 4,5 – Skindred: 5 – Whitechapel: 3,5 – Stone Temple Pilots: 4,5 – Terror: 5,5 -Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators: 4 DAG 2: Cabal: 2,5 – Manticora: 3,5 – Trivium: 4,5 – Tesseract: 5,5 – Alien Weaponery: 5,5 – Prety Maids: 4 DAG 3: Glenn Hughes: 4 – Amon Amarth: 5 – (Ten Years In Hell): varoius artists: 4 og Rob Zombie: 5,5

Det forlyder, at Copenhell igen voksende en smule til nu 28.000 mædl-hoveder. Festivalpladsen var en smule redesignet (for at rumme udvidelsen?). Stadig er pladsen efter min mening alt for overfyldt ved spidsbelastningerne og jeg håber derfor, at Copenhells ledelse nu indser, at der ikke længere kan presses flere ind! Samtidig kunne jeg godt tænke mig, at Copenhell dropper 1-dags billetterne. Denne type billetter tiltrækker efter min mening de “forkerte mennesker”. Forstå mig ret… Det lagde jeg specielt mærke til da Black Sabbath for nogle år siden besøgte festivallen. Der noterede jeg mig en helt anden stemning, som Copenhell-folket normalt ikke er kendt for. Og grunden til, at jeg nævner dette igen er, at flere af Copenhell’s bookinger (bl.a. Stone Temple Pilots og Scorpions) igen i år tiltrækker mainsteam-rockfolket, som normalt ikke har samme mindset som den ægte mædl-maniac. Og det kan give nogle utilsigtede gnidninger og misforståelser mellem publikum…

Kararektere for selve eventen er de vanlige 666 stjerner ud af 6 mulige – trods alt!

Jeg har taget fotos og videos fra alle 3 dage, der vil blive lagt op HER een af dagene.

… og så vil jeg putte flere observationer ind i denne “anmeldelse” de kommende dage – skal lige synke de sidste indtryk 🙂

Copyright (c) copenhell.dk