YES! Billetnr. 719 i presale efter få minutter på Ticketmaster! Man må sige, at det går stærkt med billetsalget til Copenhell 2023!

Copenhell 2023-billet – rippet for personhenførbar data af enhver slags 😉

Copenhell 2023 bliver min jubilæumsfestival – 10. gang i streg på betonen! Jeg håber, at jeg til næste år er langt mere festivalrobust. I år måtte jeg nemlig mere eller mindre trækkke stikket, da jeg vel kun i ca. 50% af tiden deltog i festivallen pga. min bypass i ultimo januar og var dermed fysisk og mentalt stadigvæk hårdt ramt (PS. Det går i skrivende stund meget bedre, tak!).

Copenhell er nu en 4-dags festival og billetprisen er svulmende 2.655 spir inkl. dummebøde til Ticketmaster. Bands? Well… indtil videre er  – af de større navne – kun Parkway Drive, der er interessant for mig. Mötley Crüe og Def Leppard er også annonceret – til den 14. juni. Jeg håber med disse 2 sidstnævnte bands, at bookerne stopper med at hente flere popbands hjem, men istedet booker noget ordentlig metal i stedet for! FAKTUM!

Anyway – jeg ser som altid frem til at lære en masse ny musik at kende og være sammen med gode venner og andre hyggelige metalhoveder i een stor samhørighed og fælleskrammer, som Copenhell er verdensmester i…!!!