WHAT THE F… allerede?

60 år! 60 ÅR???? Det var den virkelighed jeg vågnede på til – her i dette brun-i-brun-sommerhus ved Slettestrand. For jeg holder nemlig efterårsferie heroppe i det nordvestjyske… bare for at komme lidt væk.

Opdækning til 32 voksne og 4 børn

Forinden da jeg jeg et mindre selskab med venner og familie på KRUNCH på Øresundsvej den 2/10. Jeg havde på invitation UDTRYKKELIGT givet udtryk for, at fødselsdasgaver var et NO-GO. Og hvad sker der? IGEN bliver man ignoreret og jeg fik en masse dejlige gaver – ting som jeg ikke troede jeg manglede i mit liv, bl.a. gavekort til DR Koncerhuset, øller, Iznogood, Motörhead-rom, et signeret turnéplakat med Trio Sussi og Leo, elektronisk cykelpumpe og mange andre fede ting.

Dagen efter stak Anette og jeg som nævnt af fra det hele til nordvestjylland…

Her poserer eders skribent foran Svinkløv Badehotel efter indtagelse af en hyggelig frokost på selve dagen den 5. oktober…