Hvem er giraffen???

question_mark

Who is he??? And who cares anyway??!!!

HVORFOR…? Ja, hvorfor i himlens navn en hjemmeside, der KUN er koncentreret om mig og mit ego??? Fordi det er muligt på en nem måde at bli’ global på… men også for at blive bedre til at lave hjemmesider og ha’ muligheden for en gang imellem at komme af med nogle holdninger, koncertanmeldelser, begejstninger og sure opstød. Derfor…!

Jeg lystrer i reglen på navnet Jess. Født, strengt opdraget af mor Inge og opvokset i Nykøbing Falster. Bruger størrelse 43 i sko. Immigrerede 1986 til Vesterbro i København – pr. august 2007 bosiddende på Ama’r i mit fine rækkehus.

Hvad der er på pladespilleren lige nu (april 2024):  Takida, Southern Empire & Teramaze

jess

Mens håret var intakt

FRITIDEN… musikken fylder (næsten) alt i mit liv… har dog for flere år siden droppet mit instrument for alvor, men ejer da en Gibson Les Paul jeg klimper på en gang imellem og jeg drager meget gerne til prog/metalliske koncerter i det københavnske. Endelig fedter jeg med en masse IT når jeg ikke er nede i hjemmebio’en eller nakker ukrudt i haven… eller kører rundt på min Honda CBF 600 SA.

PROFESSIONELT har jeg indtil videre arbejdet med IT Service Desk, support, drift af MS-infrastruktur, IAM/Security Delivery og mange andre ting indenfor IT. Jeg er generalist indenfor faget.

De seneste 7½ år indtil marts 2023 har jeg arbejdet med Danmarks Nationalbanks infrastruktur (hhv. hos banken og via KMD, IBM og Kyndryl).

Og før da har jeg været så heldig og priviligeret at arbejde mange andre steder – store som små virksomheder – med IT i +33 år.

Hhv. januar og februar 2023 opnåede jeg et par Azure-certificeringer, nemlig Azure Fundamentals og Microsoft Certified: Security, Compliance, and Identity Fundamentals.

 

 

 

 

 

 

 

Pr. december 2023 har jeg taget en selvfinancieret “time-out” fra arbejdsmarkedet. Hvor længe ved jeg ikke… det kommer helt an på, hvad der lander i min turban.

Et lille udsnit af mine arbejdsområder  / kendskab / erfaringer er: Microsoft Windows Server NT 4.0 / 2000 / 2003 / 2008 R2 / 2012 R2, 2016 ● VMware administration ● virtualisering (VMware P2V) ● Exchange 2010/2013 ● AD ● PKI-certifikater ● Branchespecifikke systemer og miljøer, deploy heraf ● Windows klient XP / 7 / 8.1 / 10 / 11 ● generel MS Infrastructure ● LAN/WLAN ● ITIL ● incident/problem/ change management ● applikationssupport og implementering ● backup & restore (bl.a. TSM, vRanger, Symantec Netbackup, Avamar) ● 1., 2. og 3. level support af Service Desk og brugere/kunder ● opsætning af hardware på LAN ● udarbejdelse og vedligeholdelse af system- og driftsdokumentation ● projektarbejde ● arkitektrolle og rågivning ved projekter ● service desk ● kontakt til leverandører ● + alt det andet

mcp_logo
Jeg har nogle ældre MCP certificeringer indenfor Microsoft server/workstation

 

Du finder mig også (mit professionelle virke) på LinkedIn og Facebook… også hvis du har lyst til at være social…

Credits:

  • til mor Inge for at berige denne klode i det Herrens år 1961
  • til Mott The Hoople for at genoptrykke deres live-udgivelse (min første indkøbte vinyl tilbage i 70’eren) i “uredigeret” form på CD
  • til Eddie og Richie (R.I.P.) for at berige mit liv med intelligent og afstumpet humor!
    bottom1bottom2

 

 

  • til Heino, som har givet os alle en masse fed musik og dejlige oplevelser med sin lyse og sprøde stemme igennem 40+ år
    heino
  • til mig selv for at være røgfri siden 2005
  • til mig selv igen for at have overlevet en dobbelt bypass-operation, primo janunar 2022