Januar 2022… tja, en måned jeg egentlig helst vil glemme. Men på den anden side har denne måned været anderledes end alle andre måneder.

Under arret gemmer sig et flækket brystben, der er ved at hele…. håber jeg 🙂

Fredag den 28. januar gennemgik jeg en akut 2 x bypass-operation på Riget. Forinden har jeg været indlagt på Amager Hospital i ca 3½ døgn til observation. Hvorfor? Tja, jeg har siden august sidste år haft problemer med smerter i brystkassen – først ved høj puls, senere mere permanent.

December sidste år søgte jeg endelig læge og så blev himmel og hav sat i bevægelse! Ultralydsscanning, blodprøver, EKG og 2 CT-scanninger i løbet af december og januar. Og som skrevet endte det hele med en akut 2 x bypass-operation efter analyse af seneste CT-scanning. Som jeg har forstået det, så blev jeg lagt i respirator og hjertet stoppet i et par timer…. pyha!

Den 28. januar 2022 blev jeg genfødt og Jess version 2.0 blev skabt!

I skrivende stund er det den 22. februar og jeg kæmper hver dag med at komme ind i kampen igen. En tur i respirator og et stoppet hjerte påvirker krop og sjæl langt mere end man måske tror! Jeg er i hvert fald lige nu temmelig mørbanket  – 3 uger efter operationen – og kæmper med træthed, åndedrætsbesvær, smerter og tankemylder.

Jeg fik i samme omgang også checket op og repareret på en gammel hjerteoperation for 59 år siden… nu når man alligevel havde hjertet ude af brystkassen. En slags totalrenovation af motoren…

Indtil videre er jeg fritaget for arbejde frem til 1. april. EN KÆMPESTOR TAK til mine kollegaer og leder for forståelse og støtte!!!

Og en STOR tak til (specielt) Helga, Dorthe, Martha, Annie og alle andre underbetalte sundhedsmedarbejdere på Amager Hospital og Riget! Nu er udfordringen de næste 5 uger – også mentalt – at genoptræne, rekrerere og ikke mindst få fysikken tilbage til fordums tid!

Ikke mindst er jeg spændt på at se, hvor mit nye energifyldte liv fører mig hen… Kæft, det skal blive sjovt!!!! 🙂