I dag blev jeg tvunget ud i virkeligheden, da jeg skulle have udskiftet min arbejdstelefon pga. udløb af leasingsaftalen mellem IBM og leverandøren.

Så derfor måtte jeg tage den tunge vej fra Femøren metrostation til Vanløse station og derfra videre med linie 9A til Brøndby. Jeg kunne også vælge at stå af på Nørreport og tage S-toget videre ud til Vestegnen, men riskoen for at møde endnu flere Corona-kilder på den rute var sgu for stor!

Sidste gang jeg tog dødsruten til/fra job var lige præææccciiiiiis den 10. marts – resten af tiden har jeg jo arbejdet hjemmefra nonstop. FEDT!

Hele vejen måtte jeg som alle andre i den offentlige trafik iføre mig fjæsmaske og behøring afstand.

På turen blev jeg iøvrigt kontrolleret af Movias 2 sortklæde Gestapo-typer BEGGE VEJE fra Vanløse st. til Roskildevej/Brøndby og visa versa. Så der sparede jeg lige kr. 1.459,41 (dummebøder minus billetpris). Hvor fedt at tjene virtuelle penge…