star_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_empty

Fredejuledag…. tja, for 2. gang til gratiskkoncert med Frede Fup i Bio’en den 27. december – en årlig tilbagevendende begivenhed 🙂Det blí’r også til 5 stjerner denne gang. Frede Norbrink leverer en klippestabil performance med rigtige stabile og habile musikere bag sig – kombineret med en dejlig og varm humor. Festen startede kl. 22.12 og da jeg forlod festen i et næste fyldt Amager Bio ved 23.45- tiden, annoncerede Frede det sidste nummer (der var jo masser af kolde bajere back stage, som han udtrykte det) – og naturligvis slutter han af med “Kaj Og Stjernerne”.

Læs min anmeldelse fra samme dato sidste år – den afspejler egentlig meget godt årets koncert. Og så sparer jeg mig for en masse skriverier.

Jeg kan iøvrigt ikke lige helt finde ud af, om publikum kommer for Frede Fup’s skyld eller om de kommer for festen… Anyway, jeg hyggede mig – uanset hvad! 🙂