Jeg troede efterhånden, at metroen endelig havde overrasket mig med det sidste – sidst en nærdødsoplevelse i sommers, se længere nede.

Men nej! Her til morgen kom jeg til vanlig tid til 5-øren station og måtte konstatere, at metroen var forsinket på, grund af GLATTE SKINNER!!!!

Nåmen, ventetiden var lang til det næste metrotog imens flere og flere stimlede sammen på perronen. Og endelig kom toget trillende stille og roligt fra Kastrup stattion. Og naturligvis mødte vi et ½-fyldt tog, der hurtigt blev fyldt endnu mere op, da alle fra 5-ørens passagerer indfandt sig.

Da vi så havde passeret Lergravsparken var toget proppet til bristepunktet! Og hermed vil jeg hermed takke Metroselskabet for proppe “kvalitetstillægget” ned i halsen på mig, trods det faktum, at jeg IKKE benytter mig af cityringen til dagligt! Til gengæld lader det til, at det gør mange andre!