3 år! Ja, hele 3 år i dag….. dagen før mor Mette lukkede landet ned var min faste hjemmearbejdsdag om onsdagen.

Og lige siden den 11. marts 2020 har jeg arbejdet hjemmefra 100%. Og stadig den dag i dag ser man ude på fabrikken – har jeg ladet mig fotælle og konstateret ved korte visits derude – at hjemmearbejde har bidt sig fast i folk.

Jeg personligt har nydt hjemmearbejdet fuldt ud og nyder det stadig. Om jeg fatter, at mange folk bliver desperate over ikke at se sine kollegaer er mig en gåde. I mit hverv er der fuld adgang til kollegaerne via chat, audio og kamera. Når det er sagt, så vil et nyt job med mere direkte kontakt til kollegaer være velkommen nu – bare jeg ikke skal bruge mere 1 time for at komme frem.

Om jeg er blevet påvirket af 3 års (u)frivillig husarrest? Tja, det må andre vurdere….