ID. ENTITY TOUR 2023

Mit koncert nr. 2 med Riverside… og jeg må sige, at bandet er vokset gevaldigt livemæssigt siden dengang i 2017 i Lille Vega. Du kan læse om denne koncert HER.

Små 2 timers musik – 20.00-21.56 bød på en perlerække af off-beats, skæve takt- & tonekombinationer og til tider 4/4-takter til et ca. 60% fyldt Amager Bio.

Band-boss Mariusz Duda hev og sled i sin overstyret basguitar og med overbevisende skønsang, Michał Łapaj på tangenter var på lykkepiller – meget engergisk, storsmilende og kommunikerende, Maciej Meller på guitar i en noget anonym, ydmyg rolle og alt for lav guitarlyd og endelig trommemester Piotr Kozieradzki med seriøs attitude og stort overblik.

Lyden i Bio’en var fin med god styrke og detaljegrad – og dog…. guitaren druknede desværre en del i Duda’s frembrusende bas – lidt ærgerligt, men sådan er Riversides musik skrevet. Riverside ER Mariuz Duda og hans voldsomme bas…

1/3 af aftenens menu bestod af nyeste udspil, nemlig ID.Entity.

Spillelisten så sådan ud: #Addicted, 02 Panic Room, Landmine Blast, Big Tech Brother, Left Out, Post-Truth, The Place Where I Belong, Egoist Hedonist, The Depth of Self-Delusion, Friend or Foe?, Ekstranumre: Self-Aware og Conceiving You (Extended Version).