I forbindelse med mit farvel til Nationalbanken i sidste måned, er jeg sendt videre af min arbejdsgiver til et såkaldt “Strategic Markets Growth Team”, hvor vi er nogle ekstraordinære kloge hoveder, som er… hold fast!… NOMINERET til nye up-skils/færdigheder.

De sidste 2 uger er derfor gået med en masse Teams-hjernevask fra en masse kloge hoveder fra hele verden omkring bl.a. strategier og andre ikke-tekniske ting.

Samtidig med det skal de fleste af os træne og cerficeres i Azure Fundamantals – Microsofts cloud-løsning. Jeg er i skrivende stund blevet færdig med al læsematerialet (og har taget et par testeksaminer), samt en masse undervising via YouTube. Ja, faktisk er jeg klar til at tage certificeringen og håber på at bestå inden for allernærmeste tid, men venter lidt endnu, da jeg gerne vil gennem endnu et opsamlingsmodul på YouTube – iøvrigt en fantastisk platform at lære nyt!

Hvad der ellers kommer til at ske jobmæssigt står stadig noget uklart – men jeg går efter IT-sikkerhed – om virksomheden og Gud vil… En proces, der vistnok tager et par ekstra måneders træning.

Tirsdag efter fyraften skrider jeg på ferie og resten af året ud. Det har jeg fortjent 😉