Alt har en ende – det har altid været mit motto. Og denne gang går det ud over – ikke den største bank, så med sikkerhed Danmarks vigtigste – nemlig Danmarks Nationalbank. En ny leverandør overtager bankens IT-drift…

Jeg har siden 1. marts 2016 arbejdet 100% for Danmarks Nationalbank med deres IT-infrastruktur og senest Security & Access Management (IAM); det første års tid i selve banken, derefter out-sourced til hhv. KMD, IBM og Kyndryl… Så at beskylde mig for ikke at være omstillingsparat er nok det sidste man kan anklage mig for at være. I dag er det altså min allersidste arbejdsdag for banken.

Det har alle 2.460 dage dage været en spændende rejse sammen med Nationalbanken. De største udfordringer har egentlig mest været de forskellige kulturer og processer de respektive, out-sourced firmaer skamløst har udsat mig for. Det er med lidt vemod at sige bye-bye, men ser  også frem til nye, ukendte horisonter – in cyberspace, where no man has gone before…

Fra på mandag er jeg parkeret i et uddannelsesforløb hos min nuværende arbejdsgiver. Hvad det fører frem til bliver spændende at se… for man er jo forandringsparat, ikk’ også???!