ØV! Det er blevet mandag og festen er allerede forbi!

Turen til Oktoberfest i München gik fra mandag til lørdag sidste uge. Det blev til 3 besøg på selve pladsen, hvoraf de 2 dage var med bordreservation hos hhv. Lövenbraü og Paulaner. For denne gang var 9 andre drukhoveder “inviteret” med til festen. Og der var som vanlig fuld gang i den allerede fra kl. 11…

Udover turene til Wiesn, så blev det også til lidt Maß i Augustiner Stammhaus (ja, netop… mit stamsted) og til aftensmaden i Ratskeller i indre by.

Jeg fik også investeret i lidt udstyr; et par hvide skjorter og en mørkeblå velourvest (se fotoet). Jow, jow… mit Oktoberfest-gear udvides for hvert år.

Skal jeg så igen til verdens største fest til næste år? Well, overvejer faktisk alvorligt, at det først bliver om 2 år i forbindelse med min 60 års fødselsdag… større bli’r det vel ikke???!

UPDATE 22/11-2021: Det blev IKKE Oktoberfest på min 60-års dag pga. Covid-19 nedlukning dernede. Istedet for blev det fejring på KRUNCH på Amager, hvor jeg lørdagen efter havde inviteret 34 god venner og familie. Det var en hyggelig aften!