Det er dejligt at kunne arbejde hjemmefra…. at styre landets penge- og fastkurspolitik fra Schloß Storedal er ikke helt tosset!

Og samtidig kan jeg  – i al fredsommelighed – forbedrede mig til turen til Oktoberfest i München om snart. Således sidder jeg i skrivende stund mine nye lederhosen til.

Mine gamle, sorte lederhosen var en mandagsmodel; de smittede voldsomt af og som timerne gik kom jeg til at ligne en person fra det allermørkeste afrika. Og til sidst måtte de give op til “Okotberfesten” på Amager for nogle år siden. De revnede simpelthen midt under can-can på bænken!

Mine lederhosen ses her kort efter erhvervelse… I år regner jeg med at supplere med en blå/hvid skjorte eller 2. Og måske også en jakke.

Oktoberfest i München giver selvsagt en begrænset hukommelse *hik* og det er min 5. tur til megafesten…