Metroen var meget tæt på igen at slå mig ihjel i går eftermiddag! Som altid er metroen uudholdelig varm med virkelig dårlig luftkvalitet om sommeren (og fugtigmegaklam resten af året) og jeg synes ikke at være den eneste, som har samme problem ifølge deres Facebook-side. Jeg ser også til dagligt hvor meget folk lider i varmen i de propfulde vogne. Om jeg fatter, at man som ledelse vælger at fravælge temperaturregulering og lufttilførsel! Det er vel kun et spørgsmål om tid før den første kollapser dernede… eller det, der er værre!

Jeg skrev derfor til dem i går på fjæsen og fik så dette svar i dag. Og som altid – også læst på Facebook – er det den samme lamme, dårlige forklaring og mangel på vilje at udbedre denne kæmpemangel til gavn for deres daglige brugere og ikke mindst vores turister, som møder dette fænomén som det allerførste når de skal ind til byen med alt deres gear – jeg ser det hver dag.

“Så som sagt ser vi på problematikken og vil rigtig gerne finde en god løsning.” Well, har vi ikke hørt nogenlunde samme frase før et eller andet sted…? Ja ja – sæt nu i værk istedet for at se på det, som I har gjort alt for længe!!! Men okay… det er jo ikke alt man kan få for 100 millioner milliarder.

Og oveni hatten stiger mit pendlerkort med 80 spir fra næste måned pga. den nye metroring, som jeg sjældent vil benytte. Jeg tror nok, at de kalder det for et “kvalitetstillæg”. Ja, så har man også hørt det med!