Ahhhhh… ferie!

Ferien i år gik tl Rom og München – først 5 dage (søndag-fredag) i stegende hede sammen med gode venner i lejet lejlighed i Trastevere – tæt på Peterskirken. 5 dejige dage med masser af gåture, mad og drikke.

Fredag morgen gik rejsen videre med toget til München… en tur på ca. 10 timer via Bologne og ialt 9 dage i den sydtyske by.

Og i München kan man jo ikke heeelt undgå Oktoberfest på Wiesn på dette tidspunkt. Det blev for mit vedkommende ialt 3 besøg (bl.a. hos Paulaner, Der Goldener Hahn, Spaten og Pschorr) og en anseelig mængde Oktoberfestøl og halve grillkyllinger blev konsumeret. Og så fik jeg købet et par ægte SPIETH & WENSKY “Trachten”-sko – 95 euro hos min faste leverandør, nemlig hos Moser. De forhandler festudstyr af langt bedre kvalitet og autentitet, som man ellers ikke oplever i de fleste tachten-tøjbutikker, som München tilbyder. FAKTUM!

Stamstedet – Paulaner Armbrustschützenzelt. Ikke det største “telt” på Oktoberfest…

Det var vist nok mit 5. eller 6. besøg på Oktoberfest dernede… og det bliver ikke sidste gang!

En kyllingefabrik. Hvert stort telt har – udover øllet – hver sit køkken… ganske imponerende!

Hobbitten blev konsumeret i hjemmebio’en et par dage efter hjemkomst. Med vanlig optælling; det samlede Hobbitten-regnskab (igen som altid primært for egen hukommelses skyld) i skrivende stund for 13. gang: 8 x marathon (2D), 3 x “2+1″ (2D), 1 x “1½+1½”, 1 x “1+2″ (3D) og 4 x En Uventet Rejse (bio-version i 2D).

Det var faktisk en befrielse at komme hjemmefra i år! Jeg har jo det meste af året ligget brak og har været ignnem rehabilitering i forbindelse med min bypass-operation i januar, og jeg arbejder i skrivende stund stadigvæk på at komme mig 100%. Min genoptræning i foråret har helt sikket været grunden til, at jeg kunne gennemføre ovennævnte ferietur uden de helt store fysiske udfordringer – dog med enkelte undtagelser. Brystsmerterne er der stadig i ny og næ.

Trætheden er der også i ny og næ. Men det skyldes måske mere min nuværende arbejdssituation…