star_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_emptystar_empty

Denne gang vil jeg ikke gå så meget i dybden med aftenens koncert.Jeg har anmeldt Saga flere gange på denne side og Saga er et driftssikkert band, der som sådan ikke afviger sig markant i forhold til deres koncerter. De eneste markante ændringer deres skiftende trommeslagere. Og ikke for at være doven, men læs nogle af de tidligere anmeldelser.I aftes var det canadiske Saga, som igen var på sikker hjemmebane! Med vanlig storsymfonisk “progressive” rockmusik og sikker hånd førte bandet det næsten udsolgte Amager Bio igennem næsten alle klassikkerne fra perioden 1978 -1987 med enkelte overraskende afvigelser, nemlig (Goodbye) Once Upon A Time og Wildest Dreams, samt et par enkelte værker fra deres seneste udgivelse “Sagacity”. Publikum var godt med på noderne!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saga var som altid velspillende og stor spilleglæde var helt tydelig at se fra balkonen mellem kl. 20.57 til kl. 22.35… lyden var så tilpas lav, at jeg havde ikke brug for de dyrt indkøbte ørepropper. Og det er faktisk meget sjældent at opleve så lav lyd UDEN det bliver et problen for oplevelsen. Og det fede ved Saga er, at musikken kan lyttes og nydes på alle lydstyrker.

Bandet har i mine ører ikke rigtigt produceret markant musik siden udgivelsen af The Beginners Guide To Throwing Shapes fra 1989. Og når man har oplevet bandet mange gange, så skal der mere til at imponere for alvor end almindelig gengivelse af de kendte klassikere. Men som sagt var det en god aften, der ikke bød på overraskelser af nævneværdige slags…… bare en god aften og god stemning! 🙂

Setlisten bestod denne aften af:

(Goodbye) Once Upon A Time, Someone Should, You’re Not Alone, Hot To Cold, On The Loose, On My Way, Not This Way (Chapter 10), Scratching The Surface (lettere rearrangeret), Time To Go,I’ll Be, Don’t Be Late, trommesolo af Mike Thorne, Wildest Dreams, Ice Nice, Humble Stance, Careful Where You Step, Wind Him Up og The Flyer.