Davs igen!

Og hvad rører sig der så i eders liv – nu når du alligevel med fortsæt – eller ved fatal fejl – er logget på min hjemmeside.

Well, jeg har arbejdet hjemmefra siden onsdag den 11. marts og pga. Corona siden torsdag den 12/3. Jeg har en aftale med min arbejdgiver, at jeg kan arbejde hjemmefra hver onsdag. Og det fungerer super-duper.

Jeg løb igen ind i en omgang urinsyregigt i venstre fod. For h……, jeg gider sgu ikke det mere! Heldigvis havde jeg lidt medicin i overskud fra sidste angreb i juni sidste år og det har slået det stort set ned igen. Dog bad jeg om en recept på samme medicin, men produktet er udsolgt og apotekerne ved ikke, hvornår det kan leveres igen fra producenten. Sikke et velfærdssamfund, som tillader dette, Corona-tider eller ej…! Min læge var så sød at ringe til mig efter jeg gjorde opmærksom på dette forhold (og bad samtidig om alternativt produkt) pr. mail og hun fortalte, at der har været ret mange problemer med medicinforsyningen generelt det sidste års tid…. meget betryggende! Anyway, jeg må overleve på Panodiler, sagde hun.

Ellers har jeg ferie i skrivende stund. Denne uge og den næste + et par dage senere på måneden.