Vi bliver allesammen tæppebombet via medierne om alverdens ulykker omkring Corona… og måske med rette. Jeg er stadig i tvivl om, hvor meget det gavner vores samfund at konstant tale tingene ned under gulvbrædderne uden også at komme med positive udmeldinger, der sikkert også er nogle af.

Jeg er i store træk enig i regeringens tiltag omkring isolering af smitten og synes myndighederne gør et kæmpestort arbejde! Og så kom jeg til at tænke på, hvor handlingslammet EU har vist sig at være når det virkelig gælder og har spillet fallit i denne situation! Landene – inkl. os selv – omkring os lukker ned drypvis og det er helt tydeligt for enhver, at EU IKKE har styr på en skid!!! Hvert enkelt land handler som de lyster, hvor vi virkelig har brug for en fælles indsats. Hvor er EU’s “ledere”? Jeg synes ikke nogen siger: “Wir schaffen das!” længere…

Min personlige holdning er, at der er kommet noget positivt ud af denne krise. Nemlig, at bl.a. Schengen åbentlyst er sat ud af spil og jeg håber det forbliver sådan! Jeg har altid været modstander af den “frie, grænseoverskridende bevægelighed”. Se bare, hvordan vores danske tryghed bl.a. er fucked op på grund af massiv kriminalitet udefra. Du er muligvis ikke enig….. fair nok.

Jeg håber når alt dette er overstået, at man på EU-niveau efterrationaliserer og sadler om… for det er sgu på tide det sker!

Og så synes jeg, at Mette Frederiksen (nej, jeg er IKKE socialdemokrat) og arbejdsmarkedets parter stadig gør en kæmpestor indsats! Vi bliver alle nødt til at rykke sammen i bussen, så at sige.

Det var bare det jeg havde på hjerte…

Update 16/3-2020: Nu vil EU holde TELEFONMØDE!!! Hold på hat og briller! Nu rykker EU….. eller noget…