Der er allerede gået det halve af vintertiden, selvom vi ikke har oplevet meget vinter indtil videre.

Hvad er der så sket i mit meget spændende og inspirerende liv siden december sidste år? Well, jeg var forleden til en for mig overraskende interessant koncert med Dream Theater. Hvorfor “overraskende”? Jooo, de sidste par koncerter med DT har ikke just fået mit blod i kog. Bandet har været for beregneligt og så begynder man (læs: jeg) at kede sig. Men denne gang var det lidt en anden historie i kraft af udførelsen af udgivelsen “Metropolis Part 2: Scenes From A Memory” fra 1999. Se min “anmeldelse” HER.

Jobmæssigt går det som det plejer… der er travlt!

Årets mandelgave

Nååå ja, jeg var sgu da også i DR Koncerthuset i januar til Ennio Morricone’s klssiske værker for ca. 14 dage siden. Jeg fik også ved den lejlighed bikset en lille “anmeldelse” sammen HER.

Julen gik fint. Som vanligt var det jul på Vesterbro – hos moar… og jeg vandt mandelgaven – en flaske ildvand! Og nytår på Frederiksberg. Dog måtte jeg arbejde mellem jul og nytår, mens alle andre havde fri…. ja, nogen skal jo holde kronekursen stabil (jeg arbejder jo trods alt for Nationalbanken, hvordan man end vender og drejer det…).