star_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_empty

Ganske enkelt – Anathema’s musik er smør for ørene! Og det var også hvad det ikke-helt udsolgte Pumpehuset fik denne ½-lune efterårsaften…Det var i øvrigt første gang jeg besøgte Pumpehuset efter ombygningen og det er de sluppet nogenlunde heldigt fra. Den lille scene i stueetagen er godt indrettet og 1. salen ligner sig selv. Men til/fra etablissementet er en noget snørklet og klaustofobisk oplevelse! Og så er det hele bare SORT!

Anyway… Anathema blev varmet op af Mother’s Cake – en trio fra Østrig. Et noget stilforvirrende band med en blanding af amerikansk grunge og 60’er syrerock. Jeg kunne i hvert fald ikke finde hoved og hale i det.

Anathema gik på scenen kl. 21.17 og spillede primært værker fra de seneste 2 udgivelser “Weather Systems” og “Distant Satellites”.

 

 

 

 

 

 

 

Setlisten: The Lost Song – Part 1 & Part 2, Untouchable – Part 1 & Part 2, Thin Air, Ariel, The Lost Song – Part 3, Anathema, The Beginning And Ehe End, Universal, Closer, A Natural Disaster, Distant Satellites og Fragile Dreams…. kl. 22.53 klingede det ud…Lyden er i top i Pumpehuset, men Pumpehuset’s “store” sal er alt for bette til Anathema og deres storladen lyd!

Anathema leverede varen som forventet – mere er der ikke at sige til det…. ganske enkelt! 🙂