star_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_halfstar_empty

Mon det er efterhånden 10. gang fisken opleves? Det tror jeg næsten… har i hvert fald kopier af 8 koncertbilletter igennem tiden i skuffen…. så på en eller anden måde var jeg nok klar over, hvad jeg gik ind til og det er jo engang imellem jo meget rart.Amager Bio var kun halvfyldt denne regnfulde aften og det var helt tydeligt, at det var dedikerede, modne Fish og Marillion fans som mødte op.

De første 70 minutter var primært dedikeret til Fish’s seneste udgivelse “A Feast of Consequences fra 2013 og et par stykker fra “13th star”. Specielt synes jeg det var vældigt modigt af Fish at fremføre “The High Wood” – hvor 1. verdenskrig blev fortalt gennem 5 stykker musik på i alt 30 minutter. Jeg elsker lange værker…! 🙂

Naturligvis blev der også plads til lidt Marillion-musik; Slàinte Mhath“, “Bitter Suite V. Windswept Thumb“, “Heart Of Lothian” og “Incubus“.

Jeg blev specielt glad for, at Fish denne gang havde fundet plads til 3 værker fra hans allerførste udgivelse, nemlig “Vigil”, “Big Wedge” og “The Company”. Tak for det!!!

Der kørte under hele koncerten videosekvenser af den musik, der blev fremført. Det synes jeg var en glimrende måde at underbygge teksterne – specielt “The High Wood”.

Bandet var velspillende med fint overskud og lyden var rigtig fin. Dog synes jeg, at Fish himself var i det mere seriøse hjørne denne gang. Men det tror jeg på, når en kvart af koncerten handlede om død og ødelæggelse…. Naturligvis blev vi også belært om, hvordan vi alle fucker vores klode op med giftstoffer og iøvrigt glemmer at kigge op fra vores elektroniske gadgets og istedet kigge ud af vinduet.

Mellem kl. 20.10 og 22.14 blev følgende serveret: Perfume River, Feast Of Consequences, Manchmal, Arc Of The Curve, The High Wood, Crucifix Corner, The Gathering, Thistle Alley, The Leaving, Slàinte Mhath (Marillion) , Vigil, Big Wedge, Bitter Suite V. Windswept Thumb (Marillion), Heart Of Lothian (Marillion), Incubus (Marillion), Blind To The Beautiful og The Company.

Tak igen til Jørgen – som alle jo ved er min Fish anstandsdame! 🙂