Uli Jon Roth
(ex. Scorpions)

star_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_halfstar_empty

Ulrich Roth – som han jo rigtig hedder – var deltagende på Scorpions 4 første album fra 1974 til 1977. Uli’s koncert i bio’en er den eneste i Scandinavien og han turnerer med “40th Anniversary – Scorpions Revisited Tour 2014”.Uli Roth’s spillestil er meget klassisk for 70’erne – med et kraftigt drys af Hendrix inspiration. Men rutineret er manden og det kom helt klart ud over scenekanten til et langt fra udsolgt Amager Bio. Scorpions allertidligste værker er ikke min allerstærkeste side, men hvad jeg oplevede tæt på scenen var en meget velspillende og ydmyg Uli Jon Roth. Genbrug er specielt omkostningsvenligt. Mon det var derfor, at hr. Roth brugte hele 3 medlemmer fra opvarmingen til sit eget show? Kun bassisten og en ekstra guitarist var skiftet ud.

Jeg må sige, at backingbandet slet ikke var på samme tekniske niveau som Uli…. det trækker en smule ned i den san samlet vurdering. Faktisk første gang jeg har oplevet sådan en konstellation live på scenen.

Setlisten så sådan ud fra kl. 21.23-23.27:

All Night Long, Longing For Fire, Pictured Life, Catch Your Train, Crying Days, The Sails Of Charon, Sun In My Hand, We’ll Burn The Sky, In Trance, Fly To The Rainbow, I’ve Got To Be Free, Dark Lady, Polar Nights, Hell Cat, All Along The Watchtower (Bob Dylan cover) og Little Wing (The Jimi Hendrix Experience cover med “If 6 Was 9” intro).

Hannover bandet Crystal Breed – lige dele mix af progressive rock og traditional rock. Fungerede ikke helt i mit hovede, da de efter min opfattelse er ikke tekniske dygtige nok til at mixe og beherske begge stilarter på overbevisende måde….

Jeg fik taget et foto af Uli John Roth efter kocerten i forhallen og han gav mig en personlig hilsen! Og mon Uli sørme ikke også gav mig en hilsen under koncerten? 🙂