star_full

star_full

star_full

star_full

star_fullstar_empty

Mit 6. Copenhell – i REGNVEJR!

Årets festivals musikalske program var efter min smag det allersvageste, som festivallens ledelse ku’ skrabe sammen! Specielt fandt jeg Europe totalt malplaceret derude på Refshaleøen…

Mit årlige øffen skal også gå ud over stedets drikke- og madpriser. Stadigvæk for høje. Og så kunne jeg egentlig godt tænke mig, at der kom andre (nye) udbydere af festivals-æde på banen. Så vidt jeg husker var det denne gang også de samme madboder, der der serverede det samme som sidste år…. og som sidste år igen… og igen sidste, sidste år. Det er i hvert fald sådan jeg husker de kulinariske oplevelser. Mine gourmet-retter bestod af 2 x kyllinge-shawarma og en pølsemix…

Musikmæssigt er følgende stjerner (ud af 6 stk.) drysset over de bands, som jeg mere eller mindre oplevede de 3 dage. Stjerne er kun udtryk for min ydmyge PERSONLIGE SMAG! For generelt må man konstatere, at ALLE musikere på Copenhell er sindsyge dygtige:

Inglorius 4½ – Devildriver 1½ – Everytime I Die 1 – In Flames 5½ – Frank Carter & The Rattlesnakes 2 – Prophets Of Rage (“Rage Against The Machine”) 5 – Saxon 5 – The Interbeing 4 – Slægt 3 – Airbourne 5½ – Rising 2 – Huldre 5 – Europe 3½ – Overkill 2 – Memoriam 1 – Rob Zombie 4½

Selve festivallen kryber igen i år kun op på 5 stjerner. Hvorfor? Fordi stedet igen er for overrendt og arrangøren bør sker væsentlig ned på antallet publikummer og fjerne en-dagsbilletterne. For jeg synes at kunne fornemme, at en-dagsbilletanterne skaber noget uro og ikke helt ved, hvordan man opfører sig på en metalfestival. FAKTUM!

Dog skal arrangøren have stor ros for at åbne op for den store B & W hal. Den kom for mit vedkommende – og for rigtig mange andre – til stor gavn under de mange regnvejr!

Mit mobile billedgalleri her