Så er Copenhell i år overstået for 7. gang for mig og jeg fik 3 dejlige dage ude på Refshaleøen. Denne gang alle 6(66) stjerner til Copenhell 2018! Hvorfor? Jo, bl.a. for at indføre pantsystem. Aldrig har Copenhell været SÅ ren og fremkommelig som i år! Måske læser Live Nation denne “anmeldelse”; overvej seriøst at give Hus Forbi gratis adgang tli festivalpladsen og lad Hus Forbi også samle pant dér. Jeg er sikker på, at vi er mange som gerne donerer panten – udover de tårnhøje øl-priser!

Jeg skal også aflevere 666 roser til cykelparkeringen! Det er helt tydeligt, at festivallen endelig er blevet voksen og mængden af jernheste er tilsvarende vokset. Det er dejligt nemt at komme til og fra cykelparkeringen! Og dog skal jeg liiiiige sparke en opfordring ind: IKKE FLERE PUBLIKUMMER TIL COPENHELL! SMERTEGRÆNSEN ER NÅET FOR LANG TID SIDEN!!!

Generelt forbedrer Copenhell infrastrukturen en tand ekstra hvert gang. Endnu flere 666 roser herfra!!!

Det musikalske, tekniske niveau blandt alle bands er som altid sindsygt højt. Det er ikke nok at kunne growle og spille fu*….g højt. Tværtimod…

Og så skal jeg naturligvis kaste mig ydmygt til asfalten for publikummet. Som altid elskelig og kammeratlig. Man føler sig altid tryg derude.

Jeg fik helt eller delvist set disse bands og fordeler de 6 mulige stjerner således:

The Last Internationale 4½ – Tremonti 4 – Parkway Drive 5½ – Asking Alexandria 3½ – Thy Art Is Murder 1 (holdt ud i 4 minutter, sorry!) – Nightwish 4 – Arch Enemy 4 – Exodus 5 – Graveyard 3½ – Jakob Stegelmann + Århus Symfoniorkester 666 – Defecto 5 – Nothing More 4½ – Suffocation 1 – Steel Panther 5 – W.A.S.P. 4½

At opleve et symfoniorkester, der spillede velkendt og nærværende musik var sgu en stor oplevelse! Jeg håber, at Copenhell’s arrangører vil gentage symfoni-successen med andre sjove og relevante indslag!!!

Jeg har taget en række billeder med min middelmådige mobilos, samt lidt videoer – primært af Århus Symfoniorkester. Check det ud!

Mine mobile fotos her

Jakob Stegelmann & Århus Symfoniorkester:
Also Sprach Zarathustra (462 mb)
Star Wars Theme (296 mb)
Indiana Jones Theme (316 mb)
Superman (382 mb)
Star Wars Theme – The Imperial March (Darth Vader Theme) (562 mb)
Tom & Jerry (671 mb)
Troldspejlet tema (221mb)
Start Wars Theme (ekstranummer) (277 mb)

Og så var der naturligvis også lidt folkedans i pitten:

Folkedans i pitten (150 mb) – læg mærke til redningsaktionen af en lille, sårbar, uskyldig og udsat pige 4 sekunder inde i klippet…

Og endelig kiggede Holger Danske forbi… (38 mb)

 

Copyright: Copenhell