ARRRRRRGHHHH!!! JEG ER BARE SÅ ARRIG og VRED!!!

Jeg bestilte en koncert-DVD for tid siden i England. I dag modtager jeg en “importopkrævning med moms/told” fra PostNord. Fint nok…. momsen og tolden skal afregnes, da denne forsendelse kommer fra et ikke-EU land.

MEN…. derudover skal jeg så betale kr. 160,- i ekspeditionsgebyr! HVAD???? Sådan ser opkrævningen ud:

Den samlede toldværdi udgør kr. 111,- og told udgør kr. 27,-, der skal lægges ovenpå til staten. Fair nok…. staten skal have sine penge. Men at PostNord bon’er mig for langt højere beløb er TOTAL UACCEPTABELT! “Det koster 160 DKK uanset varens værdi”, som de skriver. Det mest fair ville være en vis procentsats af toldværdien. Men nej – det prisvenlig, fleksibilitet/rimelighed findes ikke i PostNords forretningsmodel. De vil åbentbart med al vold og magt køre skidtet i sænk.

Og det grosteske er, at jeg ikke selv har valgt PostNord til at sende forsendelsen videre til mig. Og hvis jeg endelig havde mulighed for at vælge, så var PostNord stensikkert IKKE mit valg – også set historisk på egne tidligere (kedelige) oplevelser med smadrede forsendelser og mærkelige afleveringssteder alle andre steder end min adresse.

Hvis jeg ikke indbetaler kr. 187,- inden 10 dage fra modtagelsen af denne skrivelse, så vil PostNord returnere forsendelsen. Værs’go’…. send forsendelsen tilbage og stik jeres gebyr deroppe, hvor solen aldrig skinner!!!

Jeg finder en anden blu-ray/DVD pusher at handle med! Og i mellemtiden har I – kære PostNord – haft besværet med at modtage, administrere og returnere min lille pakke….. klaphatte!!!

Undskyld mit franske i dette indlæg. MEN JEG ER BARE SÅ ARRIG og VRED!!!

Update, 20. maj: Så blev jeg kontaktet af leverandøren af forsendelsen om, at det har modtaget den og de bad om min adresse for at kunne gensende pakken, Jeg måtte svare, at det danske postvæsen er årsagen til min handling og at ordren skulle annulleres. Så jeg får mine penge retur (minus porto). I mellemtiden har jeg fundet en anden leverandør og den forsendelse er netop i skrivende stund på vej…