star_fullstar_fullstar_fullstar_halfstar_empty star_empty

Lad det være sagt med det samme; Satriani ER en talentfuld og stilsikker guitarist, som kender sit instrument. MEN der har ikke siden 1993 – hvor jeg senest oplevede Satriani – IKKE været den store fremdrift i hans musik og teknik. Det var Satriani fra ’93 jeg hørte i Amager Bio.

Vi fik naturligvis klassikerne “The Extremist”, “Surfing With The Alien”, “Flying In A Blue Dream”, “Ice Nine” osv., samt et par numre fra hans nye CD. Alligevel formåede Satriani ikke at komme ud over scenekanten. Stemningen på scenen var god, men det var “another day at the office”. 3½ stjerner…. og så er jeg endda i gavehumør!

Amager Bio er et kanon spillested med rigtig god lyd. Og det var der også til denne koncert. Desværre var der hamrende hedt i den næsten udsolgte sal og ventilation var der intet af! Så man brugte meget krudt på at svede tran og baske røgskyerne væk fra synsfeltet. Meget, meget ufedt og alt alt for dårligt af Ama’r Bio!

Carsten Hintz – min whiskybællende kollega – gi’r Joe et 10-tal på old skool skalaen. “Fordi Joe er min ven”, siger Carsten…