Copenhell har udvidet festivaldagene fra 3 til 4 i 2022. Som Copenhell skriver på deres hjemmeside:

“Ja – og det bliver fedt! Onsdagen bliver på COPENHELL 2022 opgraderet fra en opvarmningsdag til en fuld festivaldag på linje med torsdag, fredag og lørdag med adgang til hele festivalpladsen og musik på alle fire scener, lige fra vores store hovedscene Helvíti til den helt nye Gehenna-scene. Prisen for onsdagsbilletten bliver den samme som for de øvrige 1-dagsbilletter: 1.000 kr”.

Det lyder altsammen rigtigt godt og ved festivallen i 2022 kommer Metallica overraskende som hovednavn netop den dag. Mon det er årsagen til ovenstående??? Tanken er meget nærliggende!

MEEEEEEEEEEEN, som Copenhell også skriver på deres side: “Vi tilbyder som en ekstra service og tak for støtten alle, der har købt og beholdt deres 3-dagsbillet til COPENHELL 2022, mulighed for at tilkøbe en onsdagsbillet, før det generelle billetsalg åbnes. Prisen for onsdagsbilletten bliver den samme som for de øvrige 1-dagsbilletter: 1.000 kr.”.

Så er det ligesom filmen knækker i mit hovede! Denne “ekstra service og tak for støtten….”- udtalelse vil give mening i mit hovede, hvis man tilbød denne 4. dag til en pris, der reelt var en anerkendelse af os “støttere”. Jeg har som mange andre beholdt min billet i 2 år uden at blinke.

Jeg gav kr. 1.800,- for min 3-dagsbillet, men Copenhell/Live Nation vil have 1000 spir for en enkelt dag. Når man divderer min oprindelig 3-dagsbillet med 3, så giver det kr. 600,- pr. festivaldag… simpel matematik. Men når man vil have 400 spir mere for den ekstra dag, så lugter det af mersalg!

Copenhell, DET ER DÅRLIG STIL OG DET ER EN OMMER!