Så er der igen sket noget opsigtsvækkende i mit ret spændende liv!

Træterrassen har endelig fået en omgang træbeskyttelse siden 4. juli 2013! Det er alt for mange år siden – FAKTUM! Og jeg synes også at kunne høre, at den viskede “Goooooooori” til mig, når jeg lagde øret til plankerne.


Efter en del research med DMI valgte jeg i går eftermiddag efter fyraften at få gjort noget ved det – vejret skal jo være perfekt inden man kaster sig ud i et projekt som dette

Forinden havde jeg “renset” terrassen under et par regnvejrsdage, hvor jeg med en ordentlig omgang knofedt fik renset terrassen for skidt og snavs med min nyindkøbte special-skrubber – netop indrettet til formålet (se iøvrigt mit indslag fra den 26/7). Fakstisk ret effektivt, hvis DU også skal have renset din terrasse for ophobet skidt.

Min 22,923 m2 store terrasse konsumerede næste 5 liter træbeskyttelse! Ifølge spandens fakta er rækkevidden 8-16 m2 pr. liter. Dvs min terrasse konsumerede – og hold liiiige fast – mængden som en 80 m2 stor terasse. Ja, så er man sgu tørstig!!!

Resultatet blev sgu da meget pænt……. ikk’ også???!!

Snart er det trappens tur – den ser sgu ikke for godt ud.

PS: Er du nysgerrig omkring tilblivelsen af bemeldte terrasse, så skal du være velkommen til at kigge forbi mit indslag under DETTE LINK. Find overskriften “TRÆTERRASSEPROJEKTET(14. marts 2012)” og lad dig begejstre!