Closure/Continuation tour.

Dette bliver en meget lille “anmeldelse”, ja, faktisk en halv een. Eller er dette egentlig en “anmeldelse”? Og hvorfor det?

Efter ca. 1 time og 10 minutter blev koncerten afbrudt af en 20. minutters pause og jeg forlod etablisementet – skuffet, brugt og træt! At være publikummer på gulvet i et udsolgt Falkonér Salen kræver sin mand og ikke for mennesker af gennemsnitlig højde som undertegnede; jeg havde intet udsigt til scenen og jeg blev “presset” længere og længere ud mod indgangen i løbet af aftenen – blot for at finde en smule plads og luft. Og når man som publikummer kæmper med sit fysiske velvære på stedet, så tager det fokus fra musikken…. jeg er måske blevet for gammel til at klumpe sammen med fremmede mennesker på begrænset plads?

VI alle blev mødt med denne besked ved ankomst – derfor ingen fotos fra undertegnede. Men det ku’ jo hellere ikke lade sig gøre alligevel…

Anyway, musikken er det vigtigste! Bandet spillede som nyfødte denne aften! Hvis jeg stod for setlisten, så ville jeg dog vælge anderledes – i hvert fald for 1. sæt. Porcupine Tree (som jeg har oplevet flere gange tidligere) spillede som altid på et sindsygt højt nuveau. Lyden var fin og tilpas høj… Og fedt igen at opleve Gavin Harrison på trommer – ham har jeg oplevet i andre musikalske sammenhænge.

Musikken skal have 5 stjerner. Den sidste stjerne mangler – primært på grund af de fysiske udfordringer denne aften! Ja, ikke særligt fair af mig overfor Porcupine Tree… I know!

Setlisten så sådan ud (mens jeg var til stede): Blackest Eyes, Harridan, Of The New Day, Rats Return, Even Less, Drown With Me, Dignity (et fuckup af Steven Wilson gjorde, at PT startede forfra), The Sound Of Muzak, Last Chance To Evacuate Planet Earth Before It Is Recycled og Chimera’s Wreck.

Mit næste besøg i Falkonér Salen bliver på balkonen! FAKTUM!