star_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_full

En guitar, a handful of songs, en kvinde og en mand…. sådan sætter man et lunefuldt band til kølige drinks sammen og vupti har man Tjill. FKK – Post Danmark Informationsteknologi’s sidste-fredag-i-måneden-drukklub – havde fornøjelsen at have besøg af Tjill, som Elisabeth og Søren gemmer sig bag.

Med nystrøget skjorte, rød paryk og nederdel – behørigt fordelt mellem duo’ens medlemmer – introducerede Søren Kl 16.00 sharp tilstedeværelsen og Tjill gik igang med med deres sange og ballader – alt fra Otto Brandenburg til Ozzy Osbourne.
Alene bredden af værkerne var imponerende. Det fede ringbind antydede da også et repertoire af dimensioner!Med klar og stemt tone fra guitaren og klar stemme fra primært Elisabeth – Søren brummede med og sang da også solo indimellem – blev vi alle i FKK underholdt i et par timer i fælles cozy-sing-a-long.

Hvis jeg som ultimativ kristisk lytter skal finde enkelte fejltrin, kan jeg kun erindre en enkelt akkordbøf under Otto Brandenburg’s “Susanne, Birgitte Og Hanne” og en knækket guitarstreng under Beatles’ “I’ve Just Seen A Face”… Dette tog Søren med ophøjet ro – en professionalisme og coolness sjældent set – og spiller nummeret til ende til sædvanlig UG. Ja… jeg kan måske næsten postulere, at jeg var den eneste blandt publikum, som bemærkede dette stunt…?

Det lykkedes at smugle et par mobilfotos ud.

Fotokilder: egen mobiltelefon

Denne koncert giver den ultimate karaktér…! 6 stjerner!!! 🙂