star_full

star_full

star_full

star_full

star_fullstar_empty

Årets copenhell festival skiller sig ud i forhold til de 5 ud af 7 mulige Copenhell festivaller, som jeg indtil videre har deltaget i. Copenhell har i år været en del mere mainstream og det har skabt et rekort stort publikummer – omkring 20.000! Og det er omkring 8.000 for mange efter min smag. Man har kke tilsvarende udvidet området ude på Refshaleøen og det påvirker mit samlet indtryk af festivallen i år. Derfor får årets Copenhell “kun” 5 stjerner herfra.

Så derfor er min opfordring til Copenhell-arrangørene: skru ned for kvantiten af publikummer og op for originaliteten af musikken!

Jeg var naturligvis rundt og høre forskellige bands. Jeg vil ikke sætte ord på de enkelte præstationer… kun uddele stjernerne med hård hånd.

BLIND GUARDIAN – DROPKICK MURPHYS 3 – ALICE COOPER 6 – SCORPIONS 4 – TREMONTI 4 – AMON AMARTH 4 – EPICA – MEGADETH –  BOMBUS 3 – CLAWFINGER– BERSÆRK 4 – RIVAL SONS 5 – BLACK FUNERAL ½ – BLACK SABBATH 3

Mine Mobile fotos her