Nye datoer endelig kommet…

Copenhell 2020 billet i hus kort efter åbning af billetsalget! Denne gang var jeg nogle nanosekunder langsommere på tasterne end sidste år. Fik denne gang billet nr. 101 i forhold til sidste års nr. 3. Jeg er sgu faldet af på den!!!

Update april 2020: DESVÆRRE AFLYSTE MOR METTE I APRIL ’20 COPENHELL 2020! 🙁

Update 4. maj 2021: MOR METTE OG CO. AFLYSTE IGEN IGEN COPENHELL 2021! Copenhell er flyttet til 16.-18. juni 2022 for mit vedkommende

Update 16. juni 2022: Copenhell har dd. meldt ud, at onsdagen nu bliver en fuld festivaldag og os med tidligere købt 3-dags-billet får tiliudt at købe denne billet (til fuld pris) forlods den 22. juni, fordi vi er “loyale”. Det vil jeg overveje! De lokker jo med, at Metallica spiller den dag på Copenhell.

Update 23. juni 2022: Jeg har efter moden overvejelser fravalgt onsdags-billetten! Jeg mener ikke, at det er rimeligt at Live Nation (Copenhell) skal suge endnu flere surttjente penge ud af mig bare fordi Metallica keder sig den dag og alligevel er i nærheden…! Så alternativt bliver det sikkert Neal Morse Band i Amager Bio samme aften.

Men hvorfor al den frustration????? Se andet indlæg på min side HER hvorfor!