Alle DJØF’erne i Tårnby kommune må grine deres røv i laser efter deres seneste stunt… nemlig affaldsspande/containere!

Jeg har dd. modtaget 2 stk. 240 l. spande til hhv. papir, pap, plasitc og metal – udover den ene jeg havde i forvejen til anden type affald, inkl. bioaffald. Så nu har vi alle 67 parceller i min grundejerforening 3 kolosser at bakse rundt med på vores 210 m2 små grunde.

Idiotien består i, at det vil være laaangt nemmere, fleksiblet og miljørigtigt at samle alle parcellers (rækkehuse) diverse affald et centralt sted i området – det har vi haft indtil videre uden alt for store gener – for enden af Ny Skelgårdsvej. Men nu forudser jeg et kaos af skraldebiler på vores smalle veje… og vi bor rigtigt tæt herude i ghettoen! Hvorfor ikke afhente centralt og efterfølgende sortere centralt?

Og hvad med bioaffaldet? Hvorfor indfører Tårnby kommune ikke de der grønne spande med tilhørende bioposer, som vi kan dumpe et centralt sted i nærheden? I mit tilfælde kan jeg mande mig op til at samle 1 (een!) affaldspose om ugen, da jeg er alene på min matrikel. Jeg ved de grønne spande fungerer superfint på Frederiksberg og København. Så hvorfor ikke her?

Kææææft, jeg bliver såååå træt nogle gange!!!