vs.

Der skal ind imellem træffes svære og tunge beslutninger her i livet. Og een af dem er netop truffet!!!

Hvis du har læst mit tidligere indslag omkring den udvidede festivaldag HER for Copenhell 2022, så vil du vide jeg er rimelig fortørnet over prisen og argumentet for at udvide opvarmningsdagen til en fuld festivaldag. Derfor har jeg nu fravalgt onsdagen, selvom jeg havde fået tildelt fordelen for bestilling.

Jeg har INTET imod at udvide dagene til Copenhell – tværtimod! – men måden og argumentet er helt ude i skoven…

Derfor bliver det med stor sikkerhed Neal Morse Band i Amager Bio, der får fornøjelsen af eders skribents tilstedeværelse!

Update 9/7-2021: NU ER JEG VIRKELIG PÅ SPANDEN!!! I går blev det annonceret, at min aflyste Pendragon-koncert fra sidste år netop er flyttet til den samme dato som Neal Morse Band! WHAT TO DO? Skippe Pendragon…? Damn, jeg skal i tænkeboksen…. øv!

Stay tuned! Beslutningen SKAL tages!