Hvad sker der mon i mit rigtig spændende og inspirerende liv????

Ikke en ski’….og alligevel.

Jeg har den seneste tid kæmpet med opdateringer af min “Breaking News” og “Koncertanmeldelser”. Det er sådan i WordPress, at de enkelte indslag er i form af “Indlæg” – altså selvstændige klumper af tekst/grafik. Og disse indslag ville pludselig ikke slå igennem på hjemmesiden. Og det er jo ret uheldigt når I alle derude hele tiden venter spændt på at høre nyt fra mit unikke liv….. eller noget… Anyway, for at gøre det kort; internettet Googled igennem, reinstall af WordPress, slet/genopret af seneste indlæg mv. OG PLUDSELIG SLOG DET MIG!!!! Jeg havde en plugin, som muligvis var synderen. Jeg slettede “Performance Cache”- plugin’en. OG VUPTI! Lortet virker igen!!!

 

Arbejdsmæssigt er der lidt mere stille på hjemmekontoret. Lad det forblive sådan!!!

 

 

 

 

Hellere sidde på hjemmekontoret på 1. sal end at sidde her!

 

 

 

 

Tour de France kører naturligvis non-stop i et vindue på skærm #2 på kontoret… I skrrivende stund er feltet på vej til Mont Ventoux – denne gang op ad Det Skaldede Bjerg 2 gange!